Atreyu jsou bez zpěváka. Konce se ale bát nemusíme!

Vydáno: 07.10.2020 11:00 - Mates Krč

Již delší čas se pošuškávalo, že se cesty Atreyu a zpěváka Alexe Varkatzase rozdělily. A spekulace se potvrdily. Má jít ale o odchod ve vší počestnosti.
Na rozdíl od čerstvé aférky mezi Fear Factory a dnes již bývalým frontmanem Burtonem C. Bellem, který na sestavě nenechal nit suchou, to ve stáji Atreyu prběhlo přátelsky. Prý se rozešli přátelsky a s láskou.

"Byli jsme kapela více než dvacet let. Žili jsme si naše sny jako přátelé a bratři. Projeli jsme svět s tím, co milujeme, a měli jsme skvělou fanouškovskou základnu, s kterou jsme mohli všechno sdílet. Přišel ale čas změn. Alex nasedl na svou vlastní loď a odplouvá jiným směrem. Nezmizí, stejně tak ani Atreyu ne. Necítíme k sobě nic jiného než respekt a lásku a těšíme se čím nás překvapí. Přejeme mu jen to nejlepší. Nová výzva Atreyu je před námi. Milujeme vás, brzy se uvidíme," uvedla ve svém oznámení kapela.

"Po dvaceti letech tvoření hudby s Atreyu se rozcházíme. Navždy budu vděčný za všechny vzpomínky, zkušenosti a přátele, které jsem získal. Děkuji všem kamarádům a fanouškům. Mám kopu nové muziky a těším se, až vám ji v budoucnu ukážu. S láskou a respektem," doplnil změny Alex.


Atreyu - Ex's & Oh's (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení