VIDEO: Bad Wolves podpořili film, který brojí proti návykovým látkám

Vydáno: 15.10.2020 08:50 - Kamila Ungerová

V sedmnácti letech si vypěstovat těžkou závislost na heroinu a namísto prestižní americké univerzity skončit pod zemí? Toť nový snímek Sno Babies, který znázorňuje, o jak vážné a přehlížené téma se jedná.
Frontman Bad Wolves si prošel lecčím. Kostlivců ve skříni, se kterými se už naštěstí dokázal vyrovnat, mu visí několik a mezi nimi také těžká závislost na alkoholu. V hudebním průmyslu je jedním z mnoha, jež si různými formami závislosti prošli anebo s nimi stále bojují. V loňském roce se na popud Better Noise Entertainment, které vedle hudebního vydavatelství nově rozjelo také to filmové, spojili ti, jež mají se závislostí vlastní zkušenost a vytvořili soundtrack Sno Babies.

Soundtrack ke stejnojmennému snímku, který velmi naturalisticky ztvárňuje, jak si sedmnáctileté dívky, které mohou mít všechno, nač si v životě vzpomenou, vybudují těžkou závislost na heroinu, přijdou o sebeúctu, v rauši se nedokáží ubránit znásilnění, kvůli další dávce klidně vykouří dealerovi, otěhotní a po porodu vykrvácí natolik, že z tohoto světa předčasně odejdou. Ne, tohle není americká slátanina, ale jen střípek z každodennosti, které mnoho dospívajících za dveřmi svých dětských pokojíčků čelí.

Snímek Sno Babies doprovází stejnojmenný soundtrack, na kterém vedle Bad Wolves spolupracovali Sixx:A.M., Hellyeah, Escape The Fate, From Ashes to New nebo country písničkář Cory Marks. Tommy Vext k této nahrávce přispěl skladbami "Sober" či "Better Off This Way", ale k boji s démony se explicitně vztahuje i skladbou "Learn To Walk Again", ke které vykopnul nový videoklip.


Frontman Bad Wolves se (nejen) o svých vlastních závislostech dopodrobna rozpovídal v prosincovém Fakkerovi, jež seženete v našem e-shopu.

Bad Wolves F!


 

Bad Wolves - Learn To Walk Again (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení