SPECIÁL: Pet nejdražších rockových klipů v historii

Vydáno: 11.10.2020 08:10 - Dana Kubíková

Videoklipy byly vždycky důležitou součástí hudebního světa. Nesloužily pouze k většímu zaujetí posluchače, ale také k bližšímu propojení s umělcem. My se dnes podíváme na ty, za které tvůrci vyhodili nejvíc hadrů.
5. BLINK-182 - "THE ROCK SHOW"

Že byli Blinkové ve svých nejlepších letech pankáči, je všeobecně znamé, a jejich nejdražší klip to jen potvrzuje. Label jim přispěl na tvorbu videoklipu a hoši to pobrali po svým. Neudělali nic jinýho, než že vzali dodávku, jezdili po městě a rozdávali kopu peněz náhodným lidem. Kolik že jim label vrazil do rukou? Celkem $500,000.

blink-182 - The Rock Show (Official Video)

4. GARBAGE - "PUSH IT"

Tak si to shrňme. Máme tu sochu ze statické elektřiny, nějaký mimozemšťany, týpka s žárovkou místo hlavy a pár dalších divných cápků. Nemáme tušení, o co tu jde, ale víme, na kolik tahle sranda vyšla. Na $750,000.

Garbage - Push It

3. MY CHEMICAL ROMANCE - "THE GHOST OF YOU"

Každej správnej emo-kid tuhle kapelku jistě zná a písničku "The Ghost of You" si prozpěvuje před spaním. Jaká byla cena za tenhle masterpiece? Videoklip inspirovaný druhou světovou válkou stál rovný milion.

My Chemical Romance - The Ghost Of You [Official Music Video]

2. GUNS N' ROSES - "NOVEMBER RAIN"

Snímek byl inspirován krátkým příběhem Without You od spisovatele jménem Del James. Příběh manželství a lásky, který po zhlédnutí zanechá ve sledujícím spoustu otázek, vyšel na $1.5 milionů.

Guns N' Roses - November Rain

1. GUNS N' ROSES - "ESTRANGED"

U Guns N' Roses ještě zůstaneme, protože obsadili i první příčku. Tato píseň je totiž součástí triologie s tracky "November Rain" a "Don't Cry" a videklip k ní trvá skoro 10 minut. Nepřekvapuje nás, že můžeme zachytit Axla Rose vyskočit z ropného tankeru uprostřed oceánu, protože za tuhle srandu se utratily 4 miliony dolarů!

Guns N' Roses - Estranged

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení