Metalové vaření pokračuje s bubeníkem Mastodon Brannem Dailorem

Vydáno: 29.09.2020 08:42 - Kamila Ungerová

Černá zástěra s motivy kompilace "Fallen Torches" i stejnojmenné skladby. Toť úbor Branna Dailora, kterého Mastodon vyslali do kuchyně, aby sestavil drumstick sandwich.
Co jiného ostatně od bubeníka žádat. Zdá se ale, že věčně usměvavému Brannovi zamrzl úsměv na rtech, jelikož bubenické paličky, které si do kuchyně přinesl, k výrobě drumstick sandwiche fakt nevyužije. 

K válu se postavil jako druhý v řadě. Metalové vaření s Mastodon totiž v polovině září odpálil baskytarista Troy Sanders aka Chef Troyardee, který se s metalheads podělil o svůj tajný recept na pizzu. Dost bizarní pizzu. 

Narozdíl od Troye je Brann soudnější, za master šéfa se nepovažuje, a tak sestavil "pouze" sendvič. Ten se ale skládá rovnou z 24 plátků toustového chleba, které proložil dvěma plechovkami kukuřice! Mezi počítáním plátků chleba a otevíráním plechovek se sterilovanou kukuřicí, si opakovaně stěžuje, že dnes si naordinoval den volna, a tak neměl s Mastodon zkoušet, ani skládat sendviče. Inu, život je občas nefér. 

Přesto svým kulinářským uměním strčil Jirku Babicu do kapsy. A to je nejvíc! 

 

 

Cooking With Mastodon - Brann Dailor



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení