Eskimo Callboy restartují kariéru. Nový zpěvák, čertsvé EP a další klip

Vydáno: 22.09.2020 14:23 - Mates Krč

Eskimo Callboy za sebou nemají zrovna nejjednodušší období své kariéry. Loňská deska Rehab nenadchla, sestavu navíc opustil zpěvák Sushi. Chlapi se ale postavili zpátky na nohy a tady je výsledek!
Když sestavu opustil Sushi (který mimochodem rozjel nový projekt Ghostkid a vydal dost dobrý singly), rozhodla se kapela vybrat nového zpěváka mezi svými fanoušky. Zájemci měli za úkol nahrát jeden z nabídnutých kousků z dílny Eskimo Callboy a poslat ho sestavě. Ta nakonec vsadila na zkušenosti a vybrala Nica Sallaha z úspěšných To The Rats And Wolves, kteří ale na začátku letošního roku oznámili svůj konec.

A že to byl příchod ve velkém stylu! Eskimáci totiž zanedlouho přišli s prvním singlem "Hypa Hypa", jenž je možná tím nejúspěšnějším, co kdy německá skupina vydala. Následoval song "Hate/Love" a oznámení EP MMXX, které je čerstvě venku, a kromě dvou zmíněných skladeb na něm najdete ještě další čtyři kousky. 

Nového klipu se dočkal "MC Thunder II (Dancing Like a Ninja)", jenž je pokračováním skladby "MC Thunder", a dokonce i ve "dvojce" najdete toho šílenýho týpka, kterej se tak rád proháněl cadillacem a dělal hlouposti. Další fláky "Monsieur Moustache" a "Dramaqueen" jsou zase předělávky songů z úplného začátku kariéry Eskimo Callboy a poslední šestou skladbou na EP je nová verze loňského kousku "Prism" s featuringem Tobiase Rauschera.

Eskimo Callboy - MC Thunder II (Dancing Like a Ninja) OFFICIAL VIDEO

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení