Česko příští rok zaplaví metalcore ze tří kontinentů

Vydáno: 14.09.2020 09:55 - Petr Adámek

Letošní koncertní sezóna je víceméně odpískaná, přinejmenším pokud jde o zahraniční kapely. Příští rok, až se věci zas vrátěj do normálu (prostě vrátěj a tečka!), se ovšem dočkáme pořádné exploze.
Další ohlášenou akcí je megakrutá sestava Bury Tomorrow, August Burns Red, Miss May I a Thornhill 1. prosince v pražském MeetFactory.
Britové Bury Tomorrow přijedou jako headlineři s letošní deskou Cannibal, jejich dosud nejtechničtější nahrávkou plnou neskutečně chytlavých, hitových a přitom heavy skladeb. Zpěvák a textař Dani Winter Bates do ní tentokrát vtiskl zejména své vlastní zážitky. Záměrně upustil od všech metafor a neprůhledných sentimentů a pojmenovával věci přímo, aby lidem sdělil, že ve svých problémech nejsou sami.

Ze Spojených států přifrčí August Burns Red, nominanti dvou Grammy a jedna z nejinvenčnějších žánrových kapel, a také Miss May I, kteří se pravidelně umisťují v americkém žebříčku prodejnosti. Turné otevřou a australský kontinent budou zastupovat Thornhill, jedna z nejtalentovanějších moderních core kapel současnosti.

Lupeny budou v prodeji od 18. září od 550 Kč. Seženete je tady.


O frontmanovi Bury Tomorrow Danim píšeme v aktuálním, záříjovém Fakkerovi.

Bury Tomorrow F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení