Dave Grohl dál poměřuje bubenické schopnosti s desetiletou holkou

Vydáno: 13.09.2020 12:45 - Milan Říský

Desetiletá Nandi Bushell patří už nějakou dobu mezi hvězdy YouTube, na bicí seká jeden slavný hit za druhým a nedávno vyšvihla song "Everlong" od Foo Fighters a připojila výzvu o drum battle s Davem Grohlem.
Jelikož je Grohl frajer, výzvu přijal a zahrnul ji pochvalnými slovy. Prý si projel všechna její videa a dostal přes sto zpráv aby výzvu přijal a dodal: "Nehrál jsem Everlong od chvíle co jsem ho v roce 1997 natočil. Lichotí mi, že sis vybrala několik mých skladeb. A všechny si zvládla perfektně. Jsi skvělá bubenice. Odpovídám na výzvu a teď je to na tobě." Dívce poté adresoval skladbu "Dead End Friends" od své další kapely Them Crooked Vultures.

Nandi Bushell promptně píseň nastudovala, navlékla na sebe červenou kostkovanou košili jako její idol a song vysekla na jedničku. "Vyhrála si první kolo, ale ještě není konec," vzkázal ji Grohl s dovětkem, že má v hlavě něco speciálního. Bitva očividně ještě neskončila.

Slečna kromě výzvy připojila i přání, že by si někdy ráda s Foos zahrála. Má za sebou už jamování s Lennym Kravitzem, Tom Morello jí před dvěma měsíci poslal domů kytaru a vzhledem k tomu, že za bicí už na koncertě s kapelou zasedla i Grohlova dcera, rozhodně to není nesplnitelný sen. Pozornost svého hudebního idola si už získala.



Dave Grohl VS Nandi Bushell EPIC Drum Battle - Dead End Friends - Them Crooked Vultures - Checkmate!


Everlong by the Foo Fighters Drum Cover


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení