Dělej, moshuj! Do Prahy se na podzim přiřítí Nasty a Counterparts

Vydáno: 12.09.2020 09:35 - Tisková zpráva

Hrubci Nasty vydají 25. září své sedmé album Menace, s nímž přestoupili zase o level výš - k labelu Century Media. O měsíc později, konkrétně 24. října pak s novým matrošem přijedou zbořit pražskou Modrou Vopici.
Jedni je označují za hardcore, druzí za metal, třetí křičí beatdown! Sami Nasty na to mají jednoduchou formuli: "Čtyři týpci, co dělaj 'píp' muziku pro 'píp' svět!" Pro svět, který se zmítá v násilí a krutosti a je ovládán penězi. Pro svět, kde na nevinnost už u jejího zrodu čeká kat, kde lidskost je sprosté slovo, neb politici na šachovnici beztak hrají jen s jednou figurkou.

Tento belgicko-německý kvartet je pro svá násilná vystoupení a brutální heavy zvuk jednou z hudebně nejtvrdších evropských kapel. Vedle náporu energie a síly vložených do svých koncertů ale rozhodně dokáží pobouřit svým "rap" přístupem a jasně a nelítostně definovanými texty, které vám pravdu vmetou přímo do tváře. Do tváře, jež vám při pohledu do zrcadla ve svých vráskách zrcadlí všechnu krutost, jíž čelila a jež ji na každém kroku obklopuje.

Jako support přivezou Nasty Kanaďany Counterparts a Xile z Nového Zélandu.



NASTY "Menace" Official Musicvideo



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení