FOTO: the.switch a The Truth Is Out There vyjeli společně na vodu a bylo to...

Vydáno: 28.08.2020 10:50 - Jaroslav Kutheil a Petr Adámek

...neopakovatelné! Obě kapely se mají rády, nekoncertovaly spolu zdaleka poprvé, přesto byl tenhle vejlet hodně výjimečný. A nejen díky netradiční "stagi" na palubě parníku.
the.switch si na stísněném prostoru střihli unplugged set a opět potvrdili, že "odpojené" sety jsou jejich královská disciplína, během nichž jejich hudba nikterak neztrácí na intenzitě. To ostatně dokazuje i akustická výběrovka Off, jež letos slaví 10 let od vydání. Swičácká padesátiminutovka byla výjimečná i z dalšího důvodu - šlo o poslední show v této sestavě. Z kapely totiž odchází kytarista TJ, už podruhé za posledních pár let, tentokrát prý už definitivně.



The Truth Is Out There to po otočce plavidla odpálili v plné polní, vlastními slovy "plugged as fuck". Po drobných potížích se zvukem ovšem přišla mnohem kritičtější komplikace. Frontman Hanzi po statečném boji s náhlou zdravotní indispozicí kapituloval a musel se odporoučet do podpalubí, kde až do konce plavby rozdýchával rozbouřený žaludek. Kapela dohrála se ctí instrumentálně, přičemž na posledních pár písní zaskočil k mikrofonu fanoušek Lukáš a nečekaný featuring dal jako pán. Právě podobné nedokonalosti tvoří ty nejunikátnější zážitky.

Obě kapely čekají o víkendu ještě dva "tradiční" společné koncerty: v pátek 28.8. v Brně a v sobotu 29.8. v Ostravě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení