FOTO: Gaia Mesiah ze sebe vybombila nahromaděnou energii

Vydáno: 28.08.2020 13:55 - Jaroslav Kutheil a Petr Adámek

Hudební léto na pražském Výstavišti přivítalo poslední srpnovou středu na pódiu skupiny Gaia Mesiah, The Cork Brothers a bubeníka Romana Lomtadzeho.
Sestava měla původně vypadat jinak, ale ohlášení John Wolfhooker museli v den akce ze zdravotně preventivních důvodů (fakin' koronavirus) svoji účast odvolat. Namísto nich zaskočila na poslední chvíli polovina The Atavists (shout-out pořadatelům za schopnost takhle narychle zareagovat) vystupující po názvem The Cork Brothers. A i ve dvou to byl randál jak blázen! Dostatek kvalitního hluku předvedl na úvod i bubeník Roman Lomtadze se svojí pell-mell show složené z jeho vlastních věcé i předělávek od Ozzyho Osbourna, System of a Down nebo Phila Collinse.


Gaia Mesiah se na pódium dostala až za soumraku. Hned s prvními tóny bylo evidentní, že holkám a klukovi dostatek živé hraní chybí a cení si jakékoliv příležitosti vyházet ze sebe přebytečnou energii. Starý pecky fungovaly stejně dobře jako novotiny z loňské fošny Excellent Mistake a i prostor před pódiem se hodně slušně zaplnil. Gaia se skutečná koncertní jistota.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení