Odchod ze Slipknot? Pozná Corey Taylor, kdy má pověsit masku na hřebík?

Vydáno: 23.08.2020 11:50 - Milan Říský

Propagace Coreyho sólové desky CMTF vycházející začátkem října jede na plné obrátky. Stone Sour oznámili pauzu na dobu neurčitou, vyšel klip k druhému singlu "Black Eyes Blue" a samozřejmě přišla řeč i na Slipknot a budoucí fungování Taylora v devítihlavé sani.
Není žádným tajemstvím, že koncerty Slipknot jsou divočina, při které občas křupou kosti, vyhazují se ramena a modřiny už nikdo nepočítá. Moderátor relace v rámci SiriusXM se proto zpěváka na férovku zeptal, zda pozná moment, kdy z kapely kvůli nesmírné fyzické zátěži na pódiu bude muset odejít. "Pokud se dostanu do věku, kdy moje volba odejít bude dávat smysl, srovnám se s tím. Nepřestanu dělat hudbu, jen určité věci. Doufám, že budu mít dostatek kuráže to udělat, protože mě ta myšlenka děsí," odpověděl.


Taylor má za sebou během fungování Slipknot nespočet zranění, před čtyřmi lety dokonce prodělal operaci páteře. Zranění si prý přivodil o mnoho let dříve na pódiu a dlouhou dobu o něm nevěděl. Podle lékařů by mohl skončit ochrnutý, proto šel pod kudlu okamžitě, jak na letitou zlomeninu přišli.

Loni v květnu Corey podstoupil operaci obou kolen, krátce po ní už zase divočil na pódiu. "Říkal jsem si, že to bude v pohodě zase vystupovat. A pak jsem trochu trpěl," směje se Taylor a dodává: "Pokud začnu být rozlámaný, masku prostě pověsím na hřebík."



Corey Taylor - Black Eyes Blue [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení