RESPEKT! Týpci bez rukou coverují Slipknot a Red Hot Chili Peppers!

Vydáno: 27.08.2020 11:20 - Mates Krč

Až si azs někdy budete říkat, že to nebo tamto nikdy nezvládnete, nejste na to dost dobří, vzpomeňte si na hudební nadšence Cornela Hrisca a Jacka Thomase. I bez rukou totiž zandávají neskutečný bomby!
Rumun Cornel Hrisca není žádný nováček. Na svůj Youtube kanál již téměř dekádu nahrává hudební covery. Dokonce ani absence horních končetin mu nebrání v tom, aby vydával jednu pecku za druhou. A navíc valí ne jenom na baskytaru, ale i na bicí. Cornel je velkým fanouškem Red Hot Chili Peppers a potvrdil to i v novém videu, kde si střihnul na basu část songu "Aeroplane". V minulosti dal i s bicí soupravou dohromady třeba pecky "By The Way", "Parallel Universe" nebo "Dani California". Tak na to mrkněte, je krutej!



DISABLED BASS PLAYER RETURNS! AEROPLANE - RED HOT CHILI PEPPERS BASS COVER

Neméně velkým zabijákem je Jack Thomas, který nešťastnou nehodou před pěti lety přišel o pravačku. "Bubnoval jsem celý život. Spolu s hraním na basu je hudba vším, kým já jsem. Když jsem přišel o ruku, myslel jsem, že tím to pro mě končí," svěřil se Thomas. Jak sám ale tvrdí, i přes vše, co nás v životě potká, měli bychom se jím protlouci co nejodvážněji. "A když já můžu zahrát 'Duality' od Slipknot jednou rukou, jaká je tvoje výmluva?" dodává na závěr. A ten týpek to fakt dává!


One-Armed Drummer Plays "Duality" by Slipknot




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení