VIDEO: Machine Head se nekompromisně staví na stranu hnutí Black Lives Matter

Vydáno: 13.08.2020 07:06 - Kamila Ungerová

Američtí Machine Head kvůli COVID-19 zrušili přeložené podzimní turné, v rámci kterého se měli představit i v pražském Foru Karlín, přesto nezahálejí. K červnové skladbě Bulletproof přihazují lyric video.
Machine Head v polovině června vydali EP Civil Unrest, které čítá dvě skladby – "Stop the Bleeding" a "Bulletproof". Na první zmíněné zpěvák a kytarista Robb Flynn spolupracoval s frontmanem Killswitch Engage Jessem Leachem a skladbu složili i nahráli jen pár dní poté, co byli zavražděni Ahmaud Arbery a George Floyd. 

Píseň "Bulletproof", ke které přihodili také lyric video, nekompromisně podporuje hnutí Black Lives Matters. Ke vzniku Machine Head ale neinspirovala pouze smrt dvou zmíněných Afroameričanů, ale také dění kolem COVID-19, nedobrovolná izolace, strach z nákazy a chování vládnoucí garnitury, která k protestům za rasovou rovnoprávnost dle Flynna přistoupila velmi nešťastně. 



Machine Head - Bulletproof (Official lyricVideo)


Çevrimiçi kurum kayıt açısından basittir - iki tıklamayla bir hesap oluşturma seçeneği vardır. 262 ülkeden müşteriler kabul edilmektedir. Betandreas casino E-posta ile - ana kişisel verileri belirtmeli, ardından postaya gelen mektupla kaydı onaylamalısınız.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení