Neck Deep přijedou do Prahy ukázat odvrácenou tvář pop-punku

Vydáno: 03.08.2020 11:10 - Petr Adámek a Kamila Ungerová

Jedno z největších pop-punkových jmen současnosti, britští Neck Deep, mají venku nové album All Distortions Are Intentional a ohlašují koncert v Česku. Pište si: 2. 2. 2021, MeetFactory, Praha.
Pop-punk obklopuje mhoho mýtů. Tím největším je přesvědčení, že durové riffy a líbivé melodie nesou pozitivní, či dokonce vyprázděná poselství. Ouha! Frontman britských Neck Deep Ben Barlow se na čtvrté desce All Distortions Are Intentional vysvlékl do naha. Rozepsal se o svém neúspěšném pokusu o sebevraždu, panickém záchvatu i pocitu totálního zmaru. Kdyby Neck Deep tvořili doom nebo black metal, byl by zatraceně drásavý! O tom všem nám kapela pohovořila v aktuálním Fakkerovi.



All Distortions Are Intentional vznikalo v rodišti kapely, Walesu, ve slavném studiu Monnow Valley, kde nahrávali Black Sabbath, Oasis či Led Zepellin. Album produkoval cenami ověnčený Matt Squire (Panic! at the Disco, Ariana Grande, Demi Lovato, Selena Gomez, Sum 41, Good Charlotte a mnozí další).

Vstupenky půjdou do prodeje 4. srpna, k mání budou v síti GoOut od 690 Kč.


Neck Deep jsme v aktuálním Fakkerovi věnovali tři stránky. Obsáhlý a hodně upřímný rozhovor doplňuje plakát kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Neck Deep



Neck Deep - Sick Joke (Official Music Video)



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení