Tony Iommi vykopnul Madonnu ze zkoušky Black Sabbath

Vydáno: 04.08.2020 08:10 - Dominik Tománek

Před nedávnem jsme si připomněli 35. výročí legendárního koncertu Live Aid. Většina lidí si nejspíš pamatuje dechberoucí show Queen. Tento koncert ale dal opět dohromady Black Sabbath.
V rozhovoru pro SiriusXM se kytarista Tony Iommi podělil o své vzpomínky. Kapela prý tehdy neměla čas pořádně zkoušet, a proto vše doháněla až těsně před akcí. "Abych byl upřímnej, vlastně to byla docela katastrofa. Měli jsme zamluvenou místnost, ve který se mělo zkoušet. Nakonec jsme skoro celou zkoušku prokecali, protože jsme vzpomínali na starý dobrý časy," zavzpomínal Iommi. "Ta místnost měla být uzavřená a soukromá, najednou se tam ale objevily dvě holky. Někomu z naší crew jsem teda řekl, že by asi bylo dobrý, aby ty holky odešly." Nakonec se ukázalo, že jednou z dívek byla Madonna, která zrovna slavila úspěch se svým albem Like A Virgin.



Celou kapelu to asi sebralo natolik, že se po zkoušce vrátila na hotel a tam se solidně sundala. Tony Iommi pak přiznal, že během koncertu Live Aid měl strašnou kocovinu.


BLACK SABBATH - "Paranoid" (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení