VIDEO: Cold Hart se pochlubil songem s Lil Peepem

Vydáno: 03.08.2020 09:05 - Tisková zpráva

Alternativní rapper Cold Hart v úterý zveřejnil dosud nevydaný duet s průkopníkem emo-rapu Lil Peepem. Skladba se jmenuje "Me and You" a vznikla během legendárních sessions k Peepově mixtapu Crybaby.
Spřátelení rappeři se zde předvedli ve své nejklasičtější podobě, uslyšíte tedy nakažlivé melodie a syrové i procítěné lyrics vkládané do beatu Charlieho Shufflera. Cold Hart tak touto skladbou vzdává hold společnému přátelství, které ukončil Lil Peepův předčasný odchod ze světa v roce 2017.

Cold Hart, známý jako zakládající člen zásadního kalifornského emo rap kolektivu GothBoiClique (Lil Peep, Lil Tracy, Wicca Phase Springs Eternal, ad.), se na špičce moderního alternativního hip-hopu pohybuje od roku 2013. Po množství singlů a několika úspěšných mixtapech vyrazil pětadvacetiletý rapper na své debutové desce Good Morning Cruel World dosud neprobádanými hudebními směry. Díky míchání zdánlivě nesouvisejících žánrů jako jsou emo, goth a country a trap se z Cold Harta stává skutečný hudební inovátor, který se vymyká žánrovým škatulkám.

V případě skladby "Me and You" se jedná o první novinky z Cold Hartova tábora po 2 měsících, kdy vyšel singl Tammy & The T-Rex a hudebník oznámil podpis smlouvy s punkovým labelem Epitaph Records.
 

Cold Hart & Lil Peep - "Me and You"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení