Chester Bennington už ve dvou letech říkal, že bude rocková hvězda

Vydáno: 20.07.2020 11:20 - Petr Adámek

Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi, píše se v Bibli. O tom, kdy stvořil Chestera Benningtona, se tam neříká nic, je ale jisté, že si dal velmi záležet.
"Už jako batole oplýval neuvěřitelným talentem a odhodláním. Už někdy ve dvou letech vyprávěl návštěvám, že bude rockovou hvězdou," vzpomíná pro magazín Kerrang jeho sestra Tobi. Jeho otec Lee doplňuje: "Kromě toho, že měl už odmalička skvělý hlas, byl skvělým atletem, výborně běhal. Kdyby u toho zůstal, měl by na to dostat se na olympiádu. Kromě toho oplýval fotografickou pamětí. Byl opravdu nadaný."


Volání hudby ale bylo silnější. Na střední škole se dal do kupy s bandou Grey Daze, s níž později vydal dvě alba. "Když jsem slyšel Chestera poprvé řvát, ptal jsem se ho, jak si chce udržet zdravé hlasivky, když předvádí tohle. A on na to, že hodně cvičí, aby svému krku neublížil. Už od počátku bral věci velmi vážně," tvrdí Lee


Velký materiál o Linkin Park včetně dvou plakátů jsme přinesli v dosud posledním čísle Fakkera v lětě 2020. Časák seženete za pár korun v našem eshopu.

Linkin Park posters 2020

Linkin Park posters 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení