VIDEO: Koukněte, jak Bring Me The Horizon tvořili poslední klip!

Vydáno: 18.07.2020 09:40 - Dominik Tománek

Tvořit hudební klip v čase karantény není taková sranda, jak by se mohlo zdát. Kluci z Bring Me The Horizon se s tím ale vypořádali na jedničku a z jejich DIY přístupu vznikl super klip. V nedávném videu se o procesu tvorby rozkecal zpěvák Oli Sykes.
"Jedna z věcí, kterou nám karanténa dokázala, je, že nepotřebujeme tolik prostředků, kolik jsme si mysleli," vysvětlil Oli."Ani nebudu říkat, kolik stálo poslední video k 'Ludens', ale bylo to zkurveně moc." Kromě karantény tvorbě klipu nepomáhal ani fakt, že zatímco většina BMTH byla v Anglii, tak basák Matt Kean zůstal trčet v Los Angeles.


Klip k "Parasite Eve" je dost surreální záležitost, svojí divností ale lehkou schizofrennost singlu dokonale podtrhuje. Je zřejmé, že se Sykes inspiroval u mnoha zdrojů, což ostatně i sám komentuje: "Z estetického hlediska byl mou největší inspirací nevydaný film The Inferno Unseen od Henriho-Georgese Clouzota. I přesto, že film nikdy nebyl pořádně zveřejněn, tam jsou super barvy, světla a obecně efekty. Má to takový snový pasáže. A my chceme dosáhnout něčeho podobnýho." Kromě filmu si zpěvák bral inspiraci v komiksech jako Venom, anime jako Tokyo Ghoul a hře Hellblade.



Bring Me The Horizon - 12BMTHS2-making of the video-.mp4



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení