7 věcí, které jste (možná) nevěděli o Lozovi z While She Sleeps

Vydáno: 09.07.2020 10:00 - Dominik Tománek

Frontman While She Sleeps Loz Taylor prozradil magazínu Kerrang! pár věcí, které jste o něm možná nevěděli. Anebo jo?
BÝVAL KADEŘNÍKEM

"Zametal jsem v barbershopech. Poté, co jsem odešel ze školy, šly všechny vydělaný do mojí lásky ke skejtu. Rodiče chtěli, abych si našel pořádnou práci, tak jsem se rozhodl, že zůstanu u kadeřnictví a šel jsem to studovat. Ale abych byl upřímnej, nikdy mě to moc nebralo - hlavně proto, že jsem už hrál v kapele."

MÁ PROBLÉMY S POZORNOSTÍ

"Nikdy to nebylo moc dobrý - sezení v klidu prostě není pro mě! Proto jsem byl dost frustrovanej ze školy, chtěl jsem totiž dělat něco venku a ne tam sedět. Vždycky jsem se těšil na tělák, protože jsem nemusel sedět ve třídě a psát," říká Loz.



POŘÁDÁ FESŤÁK

"Před nějakou dobou jsem podstoupil první operaci hlasivek a kvůli tomu jsem nemohl několik týdnů mluvit. Abych zabil čas, tak jsem začal dávat dohromady festivalovej line-up a přerostlo to v něco, co dělám ve volnym čase. Každejch pár let pořádám Festivile v Sheffieldu. Je super vracet to touhle cestou komunitě."

PALIČKY PŘED MIKROFON

"Když mi bylo 14, hrál jsem v místní kapele na bicí. Podařilo se mi přesvědčit rodiče, abychom mohli zkoušet u nich v garáži, což si myslím náramně užili. (smích) Bohužel to ale nebylo moc dobrý, a tak jsem se rozhodl zkusit vokály. Nakonec jsem na konkurzu zpíval Backstreet Boys. Teď když se na to zpětně dívám, tak je to dost trapný!"

MÁ VLASTNÍ ZNAČKU OBLEČENÍ

"Jmenuje se Knight & Dellaway a já společně s bubeníkem na tom dost makáme. Vyrábíme praktický oblečení a různý věci na tour. Třeba dost odolný batohy a podobně. Díky tomu mám co na práci, když zrovna neděláme něčem s While She Sleeps."

MÁ ŠIROKÉ HUDEBNÍ SPEKTRUM

"Poslouchám fakt všechno - nemusí to bejt tvrdý a myslím, že dost lidí na naší scéně si to uvědomuje. Často mi Spotify doporučuje nový umělce. Třeba nedávno jsem objevil Fractures, je to takovej chill ambient. Lidi jsou teď víc otevřený jiným žánrům."

NEJVÍC LITUJE JEHO CHOVÁNÍ K HLASIVKÁM

"V minulosti jsem dost chlastal, kouřil trávu, bral drogy a obecně vystavoval svoje tělo obrovský zátěži. Dostalo se to do bodu, kdy jsem musel jít potřetí na operaci hlasivek. Myslim, že bych mladšímu Lozovi řekl, ať si na sebe dává víc pozor. Hlas je nástroj a kdybych ho ztratil, tak přijdu i o místo ve While She Sleeps. Tahle kapela je všechno, co jsem kdy chtěl."




Lozi Taylorovi se obsáhle věnujeme i v aktuálním Fakkerovi. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Loz Taylor F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení