Howard Jones a Jared Dines spojí síly v novém projektu

Vydáno: 27.06.2020 11:40 - Ondra Weisbauer

Frontman Light the Torch, známý hlavně z doby v Killswitch Engage, a proslulý metalový Youtuber Jared Dines se rozhodli pro vlastní počin. A jak to bude znít? Jako Killswitch Engage z Howardovy éry!
Howard působil čtyři roky v metalcorové bandě Blood Has Been Shed, než vystřídal v roce 2002 zpěváka Jesse Leache v Killswitch Engage. Během času s KE vydali tři desky, než v roce 2012 kapelu opustil a na jeho místo nastoupil zpátky Jesse L. Od té doby má vlastní kapelu Light the Torch (původně Devil You Know), ve které působí dodnes.

Jak to ale vypadá, metalcoru pro Howarda není nikdy dost a proto se spojil s dalším coristou Jaredem Dinesem, který je ze spolupráce opravdu nadšený. "Pamatuje si někdo éru Howarda Jonese v KE? Chcete slyšet víc hudby, jako za jeho časů a s ním v čele? Máte se na co těšit, už máme sedm songů!" vzkazuje Jared Dines.

O termínu vydání zatím nic nevíme, ale v poslední době se Jared se sliby opravdu činí. Před pár dny oznámil, brzké vydání nového EP na kterém dělal s Mattem Heafym z Trivium a desku obsahující ty nejvelkolepější shred skladby všech dob, na kterých se podíleli například Stevie T, Angel Vivaldi, Matt Heafy, Cole Rolland, Berried Alive či Andy James. Už jen doufat, že to všechno dodrží a brzy se něčeho dočkáme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení