Ozzy Osbourne se podělil o novinky ohledně svého zdraví

Vydáno: 27.06.2020 08:40 - Dominik Tománek

Známý milovník netopýrů v rozhovoru pro show The Talk ujistil fanoušky, že se jeho zdravotní stav se zlepšuje. "Začíná mi být mnohem líp - je to sice pomalý proces, ale pomalu a jistě se uzdravuju," prozradil.
Minulý rok nebyl pro Prince temnot zrovna šťastný. Po pádu ve svém domě, při němž si zranil krční páteř, musel na operaci a od té doby má údajně znecitlivělou jednu ruku. Život je občas pořádně proradná svině, a tak Ozzymu byla chvíli po zákroku diagnostikována jedna z lehčích forem Parkinsonovy choroby.


V rozhovoru přišla řeč i na karanténu: "Vlastně to bylo super, protože se zotavuju z operace, kterou jsem podstoupil minulý rok. Nikdy během své kariéry jsem nebyl takhle dlouho doma. A díky tomu jsem měl možnost vidět věci z úhlu pohledu své manželky víc, než když jsem na cestách."

Všechno má své pro a proti, a tak měl Ozzy v době karantény i negativní zkušenost. V dubnu měl Madman začít léčbu zmíněné nemoci, koronavirus mu ale hodil klacek pod nohy a zpěvák tak musel návštěvu Švýcarska zrušit.


Ozzymu, jeho zdravotním problémům, nové desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách v dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) anebo už teď přes náš e-shop.

Ozzy cover story 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení