Tommy Vext (Bad Wolves): „Rasismus neexistuje!“

Vydáno: 24.06.2020 11:45 - Dominik Tománek

Frontman Tommy Vext se podělil o svůj pohled na situaci kolem hnutí Black Lives Matter a rasismu celkově. Uff...
Na svůj Instagram Vext nahrál zhruba šestiminutové video, v němž tvrdí, že hnutí BLM bylo vytvořeno lidmi, jako jsou třeba Clintonovi nebo George Soros, kteří podle něj investují do BLM, aby následně vydělali na mediálním pokrytí.

"Máš Antifu, která je placená Georgem Sorosem. A to jsou vysoce vycvičení, profesionální buřiči, kteří se mísí do různých protestů. No a Clintonova nadace do toho potom pumpuje peníze a promuje to na sociálních sítích," tvrdí zpěvák. "Stejní lidé, kteří vyšetřují ten případ organizují protesty a vydělávají tak peníze na vzteku afroamerické komunity a tím podkopávají morálku Spojených států."

Přijde vám to přitažené za vlasy? To ještě není všechno. "Občané poučují ostatní občany pod rouškou rasismu, který ale neexistuje. Já jsem afroameričan... Vyrostl jsem v tomto státě, strávil jsem dvacet let ježděním po světě a nikdy jsem rasismus nezažil. Všechno je to uměle vytvořené," předkládá zpěvák svůj hodně alternativní pohled na věc.


S Tommym Vextem máme rozhovor na téma jeho kérek v aktuálním, červnovém čísle Fakkera. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Tommy Vext - Bad Wolves F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení