Rammstein makaj na nový muzice!

Vydáno: 16.06.2020 09:50 - Ondra Weisbauer

Vážně jste si mysleli, že Rammstein svojí loňskou deskou končí? No... my taky. Ale prý není všem dnům konec. Jak to vypadá, nového materiálu se dočkáme a to dokonce s kratší přestávkou, než mezi alby Liebe Ist Für Alle Da a poslední Rammstein.
Informaci o tvorbě nové hudby poskytl bubeník Christoph Schneider při rozhovoru pro Rodeo Radio: "Zatím máme spousty nápadů a haldu nedokončených písní. Za karantény jsme se sešli a popřemýšleli. Chceme dělat nové songy, tak jsme se do toho prostě pustili. Zatím nevíme, jestli z toho bude přímo album, ale nikdy nevíš. Tak či tak, něco z toho určitě bude."


Domněnky, že loňská deska se sirkou na obalu je tou poslední, vynesl už před lety kytarista Richard Kruspe a to hlavně z důvodu, že jak on, tak frontman Till Lindemann, věnují čas vlastním projektům a zkrátka není tolik času.

Času na tvorbu nového matroše je teď díky změně termínů koncertů víc než dost, tak doufejme, že se kapela ve volném čase bude činit. Velká evropská tour byla posunuta přesně o rok na květen a červen 2021. Pro nás to bohužel nepřináší žadnou změnu, Česku i Slovensku se vyhne.


Pět stran skvělýho čtení o Rammstein najdete v loňském červnovém Fakkerovi. A plakát kapely k tomu. Časák seženete v našem eshopu.


Rammstein 2019 F!


Rammstein - Deutschland (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení