Clown prozradil, proč Slipknot nikdy nezahodí masky

Vydáno: 14.06.2020 13:55 - Dominik Tománek

Shawn Crahan v podcastu The Fred Minnick Show objasnil, proč kapela nikdy nebude hrát bez svých charakteristických masek.
"Není dne, kdy by si někdo z členů kapely nepřál, abychom ty masky zahodili," říká Crahan. "Ten nápad byl můj a vím o tom, že někomu to připadá jako ta nejhorší věc na světe. Kluci se s tím ale vypořádali, už jen kvůli naší vzájemné lásce, našemu snu a kapele. Někde v nitru si ale někteří říkají: 'Něveřim, že jsem se k tomu upsal na celý život.' Nikdy jsem nikoho nenutil a vypadá to, že to je to, co chceme dělat. Díky maskám jsem to my." Na druhou stranu Clown naznačil, že občas je potřeba si masku sundat, hlavně v situacích, kde je potřeba osobní kontakt. To ale neznamená, že by masku odložil i ve Slipknot.



V minulosti masky okomentoval i zpěvák Corey Taylor: "Myslím, že to je to, co Slipknot dělá výjimečnými. Pomohlo to muzice, díky tomu je naše vystoupení odlišné a nezasekli jsem se díky nim na jednom místě."

Chtěli jste si někdy vyzkoušet jaké to je vyrobit takovou masku? Teď máte možnost se zapojit do soutěže, kterou vytvořil právě Shawn. Na svém Twitteru vyzývá fanoušky, aby mu poslali fotku vlastního výtvoru, načež on poté vybere nejlepší kousky. Daní šťastlivci budou mít možnost účastnit se livestreamu a ukázat masku celému světu.

Vaše designy můžete přihlásit tady.

O všem důležitém kolem posledního alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!


SLIPKNOT - MASKS EVOLUTION AND UNMASKED (1996 - 2020)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení