Kytarista Dragonforce odmítl účinkovat v reklamě. Nestačil mu honorář?

Vydáno: 15.06.2020 10:40 - Dominik Šidlo

Speed metaloví Dragonforce a obzvlášť jejich kytarista Herman Li jsou milovníky her. Právě on dostal nabídku od jedné z cringeových her, které uvidíte v každé druhé reklamě.
Li patří k jedněm z nejrychlejších kytaristů na světě. V kombinaci s jeho láskou ke hrám je tedy perfektním marketingovým tahem pro herní společnosti. Jednou z těch, kteří v jeho příspěvku viděli potenciál, byli vydavatelé Plarium pro svůj prodkut RAID: Shadow Legends. Ano, to je ta gamesa, kterou poslední půl rok vídáte v každé reklamě na každé sociální síti.


Herman se ale k této nabídce postavil dost rázně. "S touhle hrou spolupracovat nechci, mám už dost toho, jak ji všude vidím. Zjistil jsem si o ní dost a je to jedna z těch her, která cílí vyloženě na lidské gamblerství a zesiluje ho. Nepřímo vás přimějí utratit u nich balíky peněz."

Fenomenálního kytaristu nepřesvědčila ani částka 999 999,99 USD, což je v přepočtu zhruba 23,5 milionu korun českých. Aspoň tak to tvrdil v přiloženém videu. Do popisku pak ale napsal, že tato částka je pouze vtip. Skutečnou nabídku nezveřejnil.


DragonForce Reacts to RAID Shadow Legends Money Offer for Herman Li

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení