AUDIO: Frontman Avatar odhalil své noční můry, nový song, i informace o albu

Vydáno: 12.06.2020 12:55 - Ondra Weisbauer

"Svět, jak ho známe, končí a nic jako bezpečí už neexistuje..." O nočních můrách, lidstvu, nové desce i songu "God Of Sick Dreams" se rozpovídal frontman Johannes Eckerstrom.
"Celý song je hluboce zakořeněný ve velmi živé noční můře, která se mi zdála. Už dlouhou dobu mě trápí apokalyptické noční můry. Je to tak živé. Jsem v nějakém bytě, dívám se z okna a najednou se objeví blesky a takové podivné sférické vlny. Výbuchy a doslovné polykání všeho v okolí zanechalo jen ohromný kráter a prázdnotu. Cítit ten strach, že všechno, co známe, končí bylo tak reálné... Byl jsem tam i se svou malou neteří. Držel jsem ji v náručí a snažil se ji dostat do bezpečí, když v tom jsem si uvědomil, že nic jako bezpečí už neexistuje. S koncem světa před očima se probouzím," vypráví Johannes.



"Celá deska je velmi promyšlená a dalo nám opravdu zabrat, aby spolu všechny skladby spolupracovaly v dokonalé rovnováze. Úvodní song je ultra agresivní a zběsilý. Pak přijde skladba 'Colossus', která na vás agresivně zaútočí z několika úhlů. Emocionálně vás zasáhne 'A Secret Door' a hned na to se vrhá další rychlík 'God Of Sick Dreams'. Potom přijde v úplně jiném tempu 'Scream Until You Wake' a tak dále... Můžete se na to těšit už od 7. srpna!


Avatar - Hunter Gatherer

"Deska se jmenuje Hunter Gatherer, či-li Lovec Sběrač a myslím, že to velmi dobře sedí. Skvěle si při tom uvědomíte jakou lidstvo za celou existenci prošlo proměnou a evolucí. Z lovců a sběračů v tak komplexní a jedinečné bytosti, které stvořily celá města a poté státy a tak dále. Dnes si té moudrosti nevážíme a svět postupně jen ničíme. Měli bychom zpomalit a trochu se inspirovat minulostí. Přivedeme tělo a mysl lovce a sběrače do budoucnosti a bude to krok vpřed. Lidstvo se musí změnit, získat tu moudrost, kterou jsme byli obdarováni, vážit si jí a nepromrhat ji."



Avatar - God Of Sick Dreams

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení