System of a Down ruší pražský koncert. Náhradní termín nebude

Vydáno: 09.06.2020 08:35 - Petr Adámek

Pouhý týden před plánovanou zastávkou v pražské O2 areně vydali System of a Down prohlášení. Koncert se z pochopitelných důvodů ruší, ovšem předpokládanou náhradu na příští rok kapela neplánuje.
"Jak víte, kvůli globální krizi jsme byli nuceni změnit termíny našeho plánovaného letošního tour. Společně s promotéry a místními vládami jsme pracovali na tom, abychom do budoucna vytvořili bezpečné prostředí. S ohledem na to přesouváme turné na léto 2021. Kvůli okolnostem, které jsou mimo naši kontrolu, to ovšem znamená zrušení některých našich koncertů, které byly na tento rok plánovány. Ačkoli je to pro nás i naše fanoušky zklamání, doufáme, že tato města spolu s mnoha dalšími v budoucnu znovu navštívíme," vyjádřila se kapela na svém Facebooku. V reálu to znamená, že ze sedmi plánovaných evropských zastávek je jich šest zrušeno a jedna bude přesunuta.





V souladu s nově přijatým zákonem se ale peníze za vstupenky nevracejí. Pořadatel Live Nation nabídne fanouškům poukaz, který půjde uplatnit při dalším nákupu z nabídky pořadatelem nabízených akcí až do 31. října 2021. "V případě, že do 31. března 2021 zákazník nepožádá o vystavení poukazu, nebo pokud již vystavený poukaz do 31. října 2021 nevyužije nebo využije-li pouze jeho část, bude mu vstupné nebo jeho nevyužitá část vrácena až po 31. říjnu 2021, a to na jeho žádost do 14 dnů způsobem, jakým vstupenku zakoupil." Tato informace na Facebooku Live Nation spustila vlnu nevole.


Pětistránkovou cover story o System of a Down a plakát kapely najdete ve Fakkerovi 04/2017. Časopis seženete v našem eshopu anebo v elektronické verzi.


System of a Down F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení