Jacoby z Papa Roach: Naše nové skladby jsou tvrdé a agresivní

Vydáno: 08.06.2020 19:25 - Petr Adámek

Frontman Papa Roach nastínil, jak bude po zvukové i textové stránce vypadat chystané album kapely. Poodkryl i možný termín vydání.
V interview pro Zippo Encore Live With Jose Mangin frontman odhalil, že kapela je právě ve druhém stádiu tvorby nových písniček se sedmi nebo osmi rozpracovanými kousky. Podle Jacobyho se Papa Roach v následujících měsících odeberou do studia a ještě letos by se měli pochlubit novými skladbami. Kompeltní album, nástupce loňského Who Do You Trust?, by se prý mělo objevit na začátku příštího roku.



Zpěvák dále prozradil, že některé ze skladeb, které kapela momentálně píše, jsou sakramentsky tvrdé. "Něco z toho je fakt nářez! Tvrdý a agresivní s masivními a drtivými riffy. A pak jsou tam jiný věci, které jsou zase hodně experimentální. Napsali jsme třeba baladu, která je pouze o vokálu a kytaře. Čas karantény v kapele rozmíchal něco, z čeho vznikne cool materiál," tvrdí Jacoby.

Po obsahové stránce bude deska podle Shaddixe mixem introspektivních, temnějších textů a těch veselých a bezstarostných. "Jsem docela šťastný a spokojený člověk, který má v mysli temná místa, ale zároveň se umím radovat. Myslím, že vyvážením těchto dvou poloh vznikne opravdu speciální nahrávka."


S Papa Roach jsme před nedávnem pořídili obsáhlý rozhovor čistě o jejich přelomové desce Infest. Najdete ho v dubnovém Fakkerovi, který seženete přes náš e-shop.


Papa Roach promo 2020


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení