Bare Escape se zpožděním pokřtí svůj debut

Vydáno: 04.06.2020 21:25 - Tisková zpráva

Křest prvního vinylového počinu nového brněnského vydavatelství Kabinet Records se uskuteční 10. června v Kabinetu Múz v Brně. Půjde o desku Bare Escape, která dorazila z lisovny přesně v moment, kdy se zavřely všechny kluby.
Bare Escape - nová kapela, známé tváře. Aleš Gajdošík, kytarista a zpěvák z De Mood a Ette Enaka, doplněný Tomášem Hrubanem a Davidem Mikešem z VOODOOYOUDO a baskytaristkou Vendulou Pukyšovou z postpunkových 'youngsters' sinks, to jsou Bare Escape. Debutová osmiskladbová deska In a Flash nahraná živě na takové periferce, jako jsou Babice, ale pod vedením zkušeného Rhyse Braddocka, vyšla na konci listopadu loňského roku. Její vinylový formát je prvním zářezem Kabinet Records, které tímto začínají fungovat i jako label.

V Bare Escape se prolíná několik hudebních přístupů, nejznatelnější je intuitivní, avšak přesná kytarová hra Aleše Gajdošíka a zpěv, který osciluje mezi deklamováním, melodickými pasážemi i emotivním shoutingem. Na místě bude k dostání i speciální merch kapely a samožřejmě debutová vinylová placka!

Speciálními hosty večera budou At Bona Fide, psychedelický shoegaze z Ostavy, kteří letos vydali novou desku s názvem Greatest Hits a kapela Sekvoye, jež má blíže k poezii než k rapu a zároveň blíže k elektronice, než poezii.


Bare Escape poster

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení