Maria Brink z In This Moment mluví o svých bolestech

Vydáno: 30.05.2020 15:20 - Dominik Tománek

Zpěvačka In This Moment se v rozhovoru pro Kerrang! hodně otevřela a promluvila o svém těžkém životě, traumatech a schopnosti nechat je odejít a obrátit žal ve svůj prospěch.
Maria Brink se narodila šestnáctileté dívce. Svoji matku dnes zpěvačka popisuje jako "úžasné a magické stvoření". Její biologický otec rodinu opustil a matka ji vychovávala s pomocí kamarádky Laurie, kterou Maria vnímá skoro jako druhou mámu. Podobně hluboký vztah má i ke svému dědečkovi Carlosovi, který jé byl na rozdíl od ostatních chlapů oporou. Dokonce ve svých devadesáti letech chodil na koncerty In This Moment, a jak Maria vzpomíná, vždy měl ruce nad hlavou. "On byl vlastně jako můj táta a podobně to pak bylo i u mého syna. Zastupoval u něj otcovskou roli. Byl to úžasný a čestný muž a já si ho strašně vážím."


O Carlosovi napsala i písničku Legacy z alba Mother: "Některé z těch slov popisují moje poslední posvátné okamžiky s ním," vysvětlila. "Shromáždili jsem se okolo něj a zpívali mu. A protože miloval tanec, tak jsem kolem něj tancovali a pak když zemřel, tak jsme na něj všichni položili ruce." Ve stejné době ztratili blízkou osobu i ostatní členové kapely. Kytaristi Chris Howorth a Randy Weitzel tehdy přišli o otce.

"Hudba je místo, kde se dokážu otevřít. Nejsem moc dobrá v mluvení. V songu ("The In-Between"; pozn.autora) se zabývám tím kontrastem mezi moji matkou a otcem. Můj táta tu jednoduše nebyl. Nebyl součástí mého života a jako mladá holka jsem s tím dost bojovala. Moje máma ve mě vždycky věřila a byla tu pro mě. Nikdy o mně nepochybovala a nezáleželo na tom, čím si zrovna procházela," popsala Maria. Její matka totiž byla závislá na drogách, ale i přesto se pro Mariu snažila dělat všechno. "Je pro mě těžké se s takovými věcmi svěřovat. Ale na druhou stranu jsem ráda, že mohu pomoct lidem, kteří si procházejí něčím podobným. Věřím, že traumata se mohou stát požehnáním, protože se je naučíte překonat. Formují nás do duší, kterými máme být. Mě udělaly silnou a více chápavou."


V květnovém Fakkerovi najdete i tenhle libový plakát kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.



In This Moment poster



In This Moment - "The In-Between" [OFFICIAL VIDEO]








DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení