FOTO: Změřit teplotu, roušku na hubu a do moshe na Hentai Corporation

Vydáno: 29.05.2020 18:10 - Radek Holeš

Jeden z prvních koncertů "doby pokoronavirové" byl dost výjimečný. A zdaleka nejen proto, že na pódiu stáli Hentai Corporation.
Kolikrát v životě vám při příchodu do klubu měřili teplotu? Tak ještě desinfekci na ruce, kdo chce, tak i gumový rukavice, erární roušku na držku a jde se na věc.


Jeden z prvních koncertů po uvolnění opatření působil jako zjevení. Po dvou a půl měsících být zase v klubu, dát si pivo s kámošema... I tak normální věc se najednou zdála jako naprostý úlet. Roušky vydržely nasazené maximálně 20-30 minut, pak už je neřešil vůbec nikdo. Naopak přišly na řadu stage-divy, walls of death, mosh-pity... Velmi kontaktní akce a ideální promořovací seance.

Hentaiové dorazili odpočatí a plní energie, pokřtili EPčko 00420603545450 a co je zásadní, frontman Radek Škarohlíd během vynucené pauzy nezapomněl hlásit: "Kapela by se na to prej měla vysrat, když zná všechny svoje fanoušky jménem. Tak třetinu vás jménem znám, třetinu jsem šukal a od další třetiny beru koko." No jo, svět se zase vrací do normálu.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení