Fakker si dává voraz…ale vrátí se!

Vydáno: 28.05.2020 08:20 - Petr Adámek

Důsledky koronavirové pandemie nabraly v hudebním průmyslu skutečně obludných rozměrů. Zásadní narušení celého hudebního ekosystému počínaje rušením festivalů a přesouváním koncertů a konče odkládáním termínů vydání desek zasáhlo po dlouhých týdnech urputného odolávání i nás.
Jakkoliv to ještě začátkem května vypadalo, že tenhle průser byť se ztrátami přečkáme, nakonec nás dramatický výpadek inzerce, na které jsme existenčně závislí, bohužel nutí stáhnout vocas, ulehnout někam do nory a hibernovat, než se tenhle Mordor přežene. K věci: červencové číslo Fakkera bude na nějaký čas poslední. A pozor, vyjde až 31. července!

Pokud máte časák předplacený, v nejbližším čase se s vámi spojíme a vyřešíme, co dál. Kdybyste nás chtěli v týhle nelehký době podpořit, pořiďte si naše aktuální, červnové číslo (v prodeji od 2. června) anebo pak poslední červencové (v prodeji od 31. července), případně zabruste do našeho archivu pro starší čísla.

Je fér přiznat koronaviru výhru v prvním kole, ale budeme se rvát dál. Situace není OK, ale není to K.O.. Na webu a sítích budeme naplno fungovat i nadále a po pauze, která snad nebude trvat příliš dlouho, se vrátíme ještě... FAKKEROVŠTĚJŠÍ! Držte nám palce, díky za podporu & stay FAKK!


Petr "Ape" Adámek, šéfredaktor

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení