VIDEO: Z nové kapely Jeremyho Spencera cáká sex ve velkém

Vydáno: 26.05.2020 20:55 - Dominik Tománek

Bývalý bubeník Five Finger Death Punch Jeremy Spencer vyměnil paličky za mikrofon a představil novou kapelu Psychosexual. Svůj maskovaný ansámbl uvedl v klipu "Let The Sin Begin", ke kterému přibyl ještě "Lady Killer".
Zakládající člen FFDP kapelu v roce 2018 (prý ze zdravotních důvodů) opustil. Hudební kariéru ale nepověsil na hřebík a na podia se vrací na pozici frontmana jako Devil Daddy. Nutno dodat, že toto alter ego se Spencerem táhne už několik let. Minulý rok jako "taťka" zcoveroval somg "Love You To Death" od Type O Negative.


Kromě Spencera za mikrofonem se v kapele objevuje kytarista Crucifier, basák Astaroth a bubeník Volac. Hudební žánr se těžko popisuje, ovšem sama kapela se tiskovce prezentuje jako "vizuálně zajímavý husarský kousek, který zaručuje jiskru kontroverze."

Samotný Devil Daddy o projektu řekl: "Vždycky jsem byl fanoušek všech typů hudby od Bowieho k DEVO až k black metalovým kapelám, Psychosexual je takový outlet věcí, které jsem chtěl dát dohromady."

Alba, z kterého skladby pocházejí, bychom se měli dočkat někdy na podzim. Deska ponese název Torch The Faith a vyjde v nezávislém labelu 6ex Records, který založil sám Spencer.



PSYCHOSEXUAL-Let The Sin Begin (OFFICIAL MUSIC VIDEO)


PSYCHOSEXUAL-Lady Killer (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení