All Time Low to mají s alkoholem trochu jinak

Vydáno: 22.05.2020 10:40 - Petr Adámek

Propojení světa muziky s vlastní značkou alkoholu není ničím novým. Do rodiny muzikantů, kteří se alkoholem zabývají nejen ve smyslu "naklopit to do sebe", patří i All Time Low.
Zatímco velká část muzikantů vaří pivo (Iron Maiden, Queen, Megadeth, Behemoth a další) anebo se soustředí na tvrdší záležitosti jako absinth (Marilyn Manson), gin (In Flames), whiskey (Slipknot) anebo vodku (The Rolling Stones), All Time Low se vloni vytáhli s vlastní značkou vína odrůdy Cabernet Sauvignon pojmenovanou Everything Is Wine.


Název odkazuje na jeden z jejich čerstvějších songů "Everything Is Fine". "Víno a hudba jsou vzdálení příbuzní. Produkty vytvořené z duše a od srdce, které drží pospolu. Jsou komplexní, nikdy ne stejné, oba vyprávějí unikátní příběhy. Zavřete oči a znovu si vybavte ten pocit: skladba, které vás přivede k první lásce, stále zlomenému srdci anebo prostě na sakramentsky skvělou party. Je to kouzlo okamžiku. Jako neviditelná struna ukotvená na dně vaší sklenice, která vás vrátí v čase a jako známá melodie oživí zapomenuté emoce. Věříme, že si víno užijete s přáteli, rodinou nebo svými milovanými během večerů, které budou stát za to a které budou žít navždy na dně této lahve," představuje svůj nápoj kapela. Jak poetické!


Hromadu novinek o All Time Low najdete v aktuálním, květnovém Fakkerovi. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.


All Time Low F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení