Bullet for My Valentine: Nové album bude brutálnější než kdy dřív

Vydáno: 21.05.2020 10:35 - Ondra Weisbauer

O chystaném počinu se frontman Bullet for My Valentine rozpovídal pro portál Rock Sound. Název nebo termín vydání sice zatím nejsou známé, ale deska jako taková má být ta nejtvrdší v celé jejich kariéře. Jsme napjatý jak struna od kytary!
"Zatím máme hotových nějakých sedm songů, což je daleko víc, než míváme obvykle v téhle fázi před nahráváním. Měli jsme dobrý náskok a pak přišla tahle mizerná koronavirová situace a je to, jako by někdo šlápl na brzdu. Není to ideální, ale stejně jsme měli v plánu nechat tenhle rok na psaní desky. Takhle můžeme aspoň psát a nahrávat dema, než abychom seděli na prdeli a nevěděli co dělat."


"Vůbec nezávidíme kapelám, které měly právě v plánu jezdit po fesťácích a velkých turné a teď se musejí potýkat s takovými nepříjemnostmi a zmatky. Držíme všem palce, aby se situace zas vrátila do normálu co nejdřív. Myslíme, že nahrávat můžeme začít někdy v září," prozradil Matt.

Ohledně soundu nového počinu muzikant velmi překvapil: "Nová placka bude pěkně brutální a velmi technická. Prostě to na nás přišlo a můžete se těšit na to nejtvrdší, co jsme kdy napsali. Agresivních vokálů bude o dost víc, než kdy dřív a přijdou i malé experimenty s kytarou. Myslíme, že se vám to bude líbit."


Bullet For My Valentine's Matt Tuck On 10 Years Of 'Fever' & New Album Sessions

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení