Dočkáme se od Korn desky coverů? Vypadá to, že ano!

Vydáno: 17.05.2020 11:40 - Dominik Tománek

Korn v minulosti mluvili o desce, která by se skládala čistě z coverů. Podle kytaristy Briana "Heada" Welche je teď ideální čas se k projektu vrátit.
V nedávném rozhovoru pro Metal Hammer totiž Head prozradil, že album je částečně rozpracované. "Máme hotových pět nebo šest songů. Jonathan Davis byl z toho nápadu dělat unikátní covery fakt nadšenej. Takže se zase musíme vrátit do správného mindsetu. Teď když máme čas, tak by možná bylo dobrý něco udělat."


Minulý rok se k desce vyjádřil i kytarista Munky: "Je spousta coverů, které nikdo nikdy neslyšel." Jonathan Davis k tomu dodal: "Už o tom albu mluvíme celou věčnost. Ale pomalu se to rýsuje, každý rok totiž přidáme něco na 'hromadu'. Nahráli jsem toho docela dost a pak to dali do šuplíku, a ne neřeknu vám, co to je."

Nutno říct, že Korn mají s covery bohaté zkušenosti. Mezi jejich nejúspěšnější předělávky patří "Another Brick in the Wall" od Pink Floyd, "One" od Metalliky nebo osmdesátková "Word Up". Doufejme tedy, že se "Korn Kovers" dočkáme co možná nejdříve. Rozhodně to bude stát za to!



O Korn jsme se široce rozepsali do loňského záříjového čísla. Zpětně jej můžete koupit přes náš e-shop. V časáku najdete i plakát kapely.

Korn titulka 2019




Korn - One [HQ] (Live on MTV Icon Metallica)



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení