AUDIO: Poppy coveruje Pokémony a posílá fakáče svému ex

Vydáno: 16.05.2020 21:00 - Dominik Tománek

Americká entertainerka Poppy nás vrací do devadesátek! Svým typicky ulítlým způsobem totiž zcoverovala úvodní skladbu Pokémonů "Gotta Catch' Em All".
Většina z nás si asi pamatuje českou verzi znělky "Chtěl bych být ten nejlepší", kterou tehdy nazpíval Petr Kolář. Poppy přinesla světu svou osobitou verzi songu a přenesla nás do našich mladých let. Zpěvačka se navíc ve vizuálu proměnila v Pokémon kartičku a musíme uznat, že bychom ji do svého balíku klidně přidali!

Poppy se zároveň zároveň vyjádřila ke kauze, kterou vytvořil její bývalý přítel, když bez jejího svolení vypustil fotky a dema. "Ta osoba zveřejňuje mé fotky bez make-upu, a ještě k tomu vypouští velmi osobní dema. Je to pokus ponížit mě, znejistit a zranit. Tyhle taktiky ale fungovat nebudou," napsala na svůj Twitter. Podle všeho ji její bývalý přítel ponižoval a tvrdil, že "bez make-upu je ošklivá a nikdo by ji tak neměl vidět." Doufejme, že mu to karma brzy vrátí, takhle se správný chlap nechová.


Pokud vše vyjde jak má, tak Poppy v listopadu/prosinci pojede evropské tour. K nám se bohužel nepodívá, ale Berlín nebo Vídeň to jistí!
 

Pokémon x Poppy


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení