Guns N' Roses vydají obrázkovou knihu pro děti

Vydáno: 18.05.2020 10:00 - Dominik Tománek

Guns N' Roses na svém Twitteru oznámili vydání nové knihy Sweet Child O' Mine, na které pracují společně se spisovatelem Jamesem Pattersonem.
Pokud si myslíte, že se půjde o další biografickou knihu plnou grupies a chlastu, tak se mýlíte. I ty nejdivočejší kapely totiž časem vymění sex, drogy a rock'n'roll za papuče, čaj a bábovku. Možná proto GNR ve spolupráci s americkým spisovatelem Jamesem Pattersonem, který sám sebe popisuje jako dlouholetého fanouška kapely, připravují obrázkovou knihu pro děti inspirovanou kapelními texty. O vizuální stránku knihy se postará ilustrátorka Jennifer Zivoin.


Příběh by podle časopisu/webu People měl sledovat dvě holčičky, Mayu a Natalii Rose, které vyrůstají na turné s kapelou. Holky jsou pojmenovány podle dcery a neteře manažera kapely Fernanda Lebeise. "My jsme součástí 'Guns rodiny' už více jak 30 let...mít možnost přenést to do dětské knihy, je opravdu speciální a vtipný životní milník," řekl Lebeis.

Pohádku na dobrou noc ze světa Gun N' Roses si budete moct přečíst 1. září. Za přibližně 350 korun si můžete knihu předobjednat už teď.


Sweet Child O'Mine
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení