Uslyšíme nové songy napsané pro System Of A Down

Vydáno: 15.05.2020 20:00 - Ondra Weisbauer

Dočkáme se někdy nové desky System Of A Down? Nejspíš už ne. Ale není všem dnům konec. Tankianův napsaný materiál, původně určený pro SOAD, bude nakonec vydán a to na jeho sólo EP.
"Původně jsem měl v plánu vydat to na další desce SOAD, kdyby někdy nějaká vyšla, ale nevypadá to, že by to fungovalo. Mám pět songů, které vydám nejspíš na sólo EP, nebo možná jako soundtrack pro můj film, protože si myslím, že to tam bude skvěle sedět," prozradil Serj.


"Vždycky jsem dělal náhodné skladby v různých časech a pak to nechal být. Jednoho dne přijde ten správný projekt nebo správný nápad na jejich využití. Jsou tu pěkně tvrdé skladby, ale i taková s legračním aspektem, a pak je tu píseň o mém synovi. Zatím nemám všechno hotové, ale myslím, že někdy později tenhle rok bych to mohl vydat."

A co se týče vydání alba System Of A Down...: "Joo.. nevím, jak to bude. Zatím se nic neví. Ale tak nikdy neříkejte nikdy."


Pětistránkovou cover story o System of a Down a plakát kapely najdete ve Fakkerovi 04/2017. Časopis seženete v našem eshopu anebo v elektronické verzi.


System of a Down F!



Serj Tankian - Harakiri



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení