VIDEO: John Wolfhooker míchaj všechno se vším. A funguje to!

Vydáno: 15.05.2020 23:30 - Petr Adámek

Domácí John Wolfhooker makaj karanténa nekaranténa. Výsledkem není nový klip z poslední desky 313, jak by se dalo čekat, ale rovnou zbrusu nová věc nazvaná "Damaged Goods".
"Těsně před začátkem plošného omezení pohybu jsme se jako kapela potkali, abychom vyřešili přípravu livestreamu, když v tom jsme zjistili, že se nám do toho vůbec nechce a mnohem víc chceme skládat nové věci," prozrazuje k impulzivnímu vzniku písně zpěvák Martin Čupka.


John Wolfhooker se v "Damaged Goods" stejně jako na zmíněné poslední nahrávce ničím nesvazují a předvádějí, že při troše (no, spíš hodně velké troše…) skladatelského umu může dohromady fungovat cokoliv s čímkoliv. V tomto případě taneční groove, djenty, sladké sloky i uřvané refrény.

"Tentokrát jsme našli kreativitu v omezení. Dali jsme si na dokončení skladby tři dny. Včetně textu a nahrání instrumentálu. A tak se stalo. Skvělá zkušenost!" hodnotí tvorbu bubeník Adrian Janeček, který se postaral o vizuál ke skladbě od grafiky až po střih a post-produkci videoklipu.


V dubnovém Fakkerovi jste mohli najít dvoustránkový, hodně osobní rozhovor s kapelou na téma "Porozchodové vztahy jako palivo pro tvorbu hudby." Pokud vám doma časák chybí, můžete si ho jednoduše objednat v našem eshopu.

John Wolfhooker F!




John Wolfhooker - Damaged Goods [Official Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení