Chino Moreno z Deftones promluvil o chystané desce

Vydáno: 12.05.2020 15:20 - Dominik Tománek

Zpěvák Chino Moreno se nedávno objevil v rozhovoru se Zanem Lowem pro Apple Music. Promluvil o chystané desce, ale i případné oslavě dvacátého výročí vydání opusu White Pony.
"Pár měsíců zpátky jsme začali desku mixovat a fungovalo to úplně stejně jako teď, když to děláme na dálku. Náš producent Terry Date, který na nahrávce pracuje, je totiž v Seattlu. Jako kapela jsme stejně pořád rozdělený," vysvětlil nynější situaci Chino. "Terry na tom dělá a pak nám to pošle, my to zkontrolujeme a s poznámkama to pošleme zpátky. A takhle furt dokola. Normálně by to bylo asi rychlejší, ale takhle to funguje taky. Právě teď dokončil první mix celé desky a teď se budeme soustředit na detaily. Takže volný čas využíváme k dělání na desce, nic nás teď netlačí, a tak si dáváme načas."


Nové desky bychom se měli dočkat ještě v průběhu letošního roku. Konkrétní datum ale zatím neví ani sama kapela: "Ještě jsme to pořádně neřešili, nicméně chtěli bychom to vydat někdy v létě. Teď to ale vypadá, že bychom desku stejně nemohli podpořit koncerty. Dávalo by pak smysl to vydat? Možná. Možná taky ne. Nevím. Budeme to muset vyřešit."


Vzhledem k tomu, že se blíží výročí třetího alba kapely White Pony, které 20. června oslaví dvacet let, se začalo mluvit o jeho případném re-relasu. "To je vlastně docela vtipný, protože když deska vyšla, tak jsme měli nápad vzít mastery z desky, ty společně s penězi dát do kufříku, donést do baráku DJ Shadowa a říct: 'Tady chlape, zremixuj to.' Chtěli jsme to nazvat Black Stallion." Znovuvydání sice zpěvák nepotvrdil, ale opatrně otevřel možnost speciálních White Pony koncertů: "Zahrát nějaký shows by bylo vlastně docela super."


Deftones - Change (In The House Of Flies) [Official Music Video]




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení