Nightwish ohlašují koncert v Praze

Vydáno: 07.05.2020 14:00 - Tisková zpráva

Finská symfonická modla Nightwish se koncem roku vrátí ke svým fanouškům v rámci evropského turné k nejnovějšímu počinu Human. :II: Nature. U nás jej představí 6. prosince v pražské O2 areně.
Zbrusu nové album Human. :II: Nature. vyšlo 10. dubna jako deváté studiové album kapely. Nahrávka je rozdělena do dvou částí. Ta první se zabývá lidskou přirozeností, lidskými úspěchy i podstatou člověka. Navazující All the Works of Nature Which Adorn the World je až na malé výjimky ryze instrumentální.

Naživo nás symphonic-metaloví hrdinové opět vezmou na grandiózní audiovizuální dobrodružství, můžeme se těšit na jedinečný stage design i hromadu pyro efektů! Speciálním hostem bude finská legenda Amorphis představující svou aktuální desku Queen Of Time. Večer odstartují další Finové - industrial metalová banda Turmion Kätilöt představující svoji letošní novinku Global Warning.

Vstupenky můžete objednávat pouze v předprodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal! Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 15. 5. v 10 hodin!


O Nightwish píšeme v aktuálním, květnovém čísle. S Tuomasem Holopainenem jsme rozebírali nejlepší písně jeho kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.


Nightwish F!

NIGHTWISH - Music (Official Lyric Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení