Dani (Cradle of Filth): „Ať se naše trička klidně prodávají v supermarketu“

Vydáno: 05.05.2020 10:40 - Dominik Tománek

Frontman Cradle of Filth Dani v nedávném rozhovoru pro Metal Hammer prozradil, že by mu vůbec nevadilo, kdyby se jejich merch prodával v obchodních řetězcích jako Walmart.
"Nedávno jsem šel do ASDY a měli tam trička od Kiss, Pink Floyd a AC/DC. Ten obchod je něco jako britská verze Walmartu a je jako stvořený pro nakupování během tour, protože tam mají úplně všechno, dokonce Misfits a limitovaný edice Star Wars věcí. A já bych byl šťastný, kdyby se tam prodávala i naše trička. Nejsem vybíravý a nutno dodat, že peníze z prodeje by se hodily..." prozradil Dani.


Cradle of Filth s tím už mají zkušenosti, v minulosti totiž povolili prodej jejich triček v obchodě Hot Topic. Je pak docela vtipné si představit polovinu dnešní trendy dětí s tričkem "Jesus is a Cunt".

Prodávání merche ve velkých obchodních řetězcích je dneska normální věc. Na druhou stranu je to trochu ošemetné. Každý jistě známe alespoň jednoho člověka, který si nevědomky koupil tričko kapely s myšlenkou "Ty jo, ty Ramones, to je docela hezká značka."



CRADLE OF FILTH - Heartbreak And Seance (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení