VIDEO: Papa Roach dodávají karanténě nový rozměr

Vydáno: 12.05.2020 08:40 - Kamila Ungerová

Bujnou fantazii má kdekdo. Ovšem nahradit výhled z letadlového okénka výhledem přes záchodové prkénko? Taková blbina může napadnout jen zpěváka Jacobyho Shaddixe.
Papa Roach se z korantény..ehm karantény snaží vytřískat maximum, a tak své početné rodiny zapojili do natačení videoklipu ke skladbě "Feel Like Home" z desky Who Do You Trust?, kterou vydali vloni v lednu. Zatímco kapela jej označuje za minimalistický kousek, z pohledu fanoušků se stal velmi unikátním počinem, skrze nějž mohou nahlédnout do domácností jednotlivých členů a především spatřit tváře potomků Tobina Esperanci a Jerryho Hortona, kteří je na sociálních sítích příliš často neukazují.


"Všichni jsme zavření doma, a proto jsme se rozhodli, že své rodiny trošku rozptýlíme jednou z našich nejoblíbenějších písní z aktuální desky. Doufáme, že přinese trochu pobavení a pozitivních vibrací. A nemůžeme se dočkat, až videoklip "Feel Like Home" zhlédneme v podání našich fanoušků."

Abyste tomu rozuměli - Papa Roach ve spolupráci s labelem Better Noise Music vyhlásili Feel Like Home Challenge neboli Stay at Home Challenge, kterou své stoupence po celém světě vyzývají, aby z příbytků natočili vlastní verzi tohoto klipu. Zapojením do soutěže, která potrvá do 31. května, můžete vyhrát hodnotné ceny. 

 

Papa Roach - Feel Like Home (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení