VIDEO: Mrkněte na teaser k Paradise City, pokračování American Satan

Vydáno: 04.05.2020 10:50 - Ondra Weisbauer

Od premiéry filmu American Satan uplynuly tři roky a nyní už je jasné, že příběh kapely The Relentless nekončí. Pokračování v podobě seroše Paradise City se dočkáme ještě letos - přesné datum zatím není známo.
Paradise City bude pokračováním strastiplné cesty fiktivní kapely The Relentless až na vrchol. Připravte se na sex, drogy a rock'n'roll v té nejryzejší podobě! První série bude obsahovat 8 epizod zhruba po 40 minutách.

K hlavním rolím se vedle zpěváka Andyho Biersacka z Black Veil Brides, kytaristy Asking Alexandria Bena Bruce, a hlasu Remingtona Leitha z Palaye Royale, přidají i další hudební hvězdy. Mezi nimi je například bubeník Asking Alexandria - James Cassells a Kellin Quinn z kapely Sleeping With Sirens.

A co se vlastně dozvíme z teaseru? Celé video doprovází zbrusu nový song Palaye Royale - "Tonight Is The Night I Die". Mezi hvězdami z herecké branže se v hlavních rolích objeví Bella Thorne, nebo již zesnulý idol teenagerů a hvězda Disney Channel Cameron Boyce. Přímo pod videem je dodáno, že v seriálu by se měli mihnout i Sid Wilson ze Slipknot, Randy Blythe z Lamb Of God, Javier Reyes z Animals As Leaders nebo Nita Strauss z Iron Maidens a Femme Fatale.


PARADISE CITY - Season One Teaser

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení