Label Better Noise šikovně spojí hudbu a film

Vydáno: 05.05.2020 07:45 - Dominik Šidlo

S vychytralým nápadem se vytasil (nejen) hudební label Better Noise. Ke svému odvětví Music a Entertainment přidává ještě další, Films.
Kde je ta vychytralost? Představte si, že vedete vlastní společnost, která se stará o kapely a do toho ještě natáčí filmy. Můžete jedním zviditelnit druhé, a obráceně. Soundtracky, proma, guestování ve snímcích a podobně.

Hlava Better Noise Allen Kovac představuje projekt takto: "Vždy jsme byli víc než label. Jsme společnost, která vytváří obsah - knihy, tour, divadelní produkce, televizní produkce a teď filmy." Že nepůjde jen o nějaké béčkové promo, dokazuje Kovacova minulost. Má za sebou spolupráci s Mötley Crue, The Cranberries nebo Meatloaf. Better Noise se také částečně podíleli na The Heroin Diaries od Nikkiho Sixxe.

Ke konci roku by se měl objevit první výplod - horor The Retaliators. Do tvorby soundtracku by měli být zapojeni členové Five Finger Death Punch, Papa Roach, The HU a spousta dalších. Dále pak přijde příběh o drogové závislosti SNO BABIES, na jehož zvukovém podtextu se budou podílet Bad Wolves, Sixx:A.M. nebo From Ashes To New.



Bad Wolves - Sober (From the Sno Babies Movie)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení