VIDEO: Mad Days se chlubí novinkou z Abbey Road Studios

Vydáno: 21.04.2020 16:55 - Tisková zpráva

Čekání je u konce. Domácí banda Mad Days vypustila do světa novinku "Into My Eyes", na níž spolupracoval Simon Gibson z Abbey Road Studios.
Rocková čtveřice Mad Days v čele s charismatickou frontwoman Aleksandrou Laurentis připravovala novinku téměř půl roku. Jde o pilotní singl z chystaného EP, přičemž na vydání a křest si budeme muset počkat až do léta. Kapela kvůli pandemii COVID-19 posunula release a také byla nucena zrušit plánované koncerty.

Tak jako tak se zdá, že kapela je v současnosti ve velmi dobré formě, což dokazuje i aktuální track, na němž se podílelo i jedno zvučné jméno. "Simon nám poskytl velkou pomoc se zvukem nahrávky, jeho zkušenosti byla skvělé. Velice se nám líbila jeho práce na posledních deskách Depeche Mode nebo Sigur Ros, proto jsme byli rádi, že se spolupráce povedla," prozradil MajK, kytarista Mad Days.

Ústředním tématem videoklipu je hra světel a stínu. "Koncept videoklipu jsme vymysleli na zkoušce a o dokonalé provedení se postaral Adrian Janeček (John Wolfhooker) a Alexandra Hrašková. Vizualizace v jejich podání naplnila všechna naše očekávaní," doplňuje baskytarista Tibi.
 

Mad Days - Into My Eyes



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení