Německo bez festivalů! Ruší se Wacken i Rock am Ring

Vydáno: 17.04.2020 10:10 - Mates Krč

Zatímco u nás stále žije malinká šance, že v létě nějaký ten koncert zažijeme, v Německu dali všem nadějím sbohem. Do 31. srpna jsou zakázána veškerá masová shromáždění - včetně koncertů a festivalů.
Doplatí na to samozřejmě také jedny z největších festivalů v Evropě. Oficiálně je zrušený vyprodaný Wacken Open Air. Pořadatelé uvádí, že je to nesmírně mrzí, protože na akci usilovně několik měsíců pracovali. Přesto je pro ně zdraví účastníků nejdůležitější a prosí, aby chvíli vydrželi, než se vymyslí, co se zakoupenými vstupenkami. Headlinovat měli Slipknot, v plánu byl ale také koncert Judas Priest nebo Amon Amarth.

Prázdno zůstane také v Nurburgringu a Norimberku. Ke zrušení byli donuceni pořadatelé legendární dvojky Rock am Ring a Rock im Park. "Rozhodnutí je nepříjemné pro organizátory, umělce a 175 tisíc fanoušků, kteří měli letos dorazit. Bohužel musíme vyprodané akce zrušit," uvedli pořadatelé. Festival se tak uskuteční nově druhý červnový víkend roku 2021. I oni žádají o trpělivost. Vystoupit měli System Of A Down, Green Day, Disturbed, Korn nebo Volbeat.

V neposlední řadě došlo také na Full Force Festival. "Věřili jsme v dobré zpárvy, ale bohužel musíme oznámit, že festival letos neproběhne." Headlinovat měli zotavení bojovníci The Ghost Inside, Heaven Shall Burn a Amon Amarth.



Rock Am Ring: The Best Of (2000 - 2009) Part 1
 - 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení