Drž se dál nebo dostaneš ránu. Pantera má tričko s názorem

Vydáno: 07.04.2020 10:35 - Kamila Ungerová

S merchandisem, který prostřednictvím nápisů doporučuje udržování bezpečné vzdálenosti, se v posledních dnech roztrhl pytel. A hudební průmysl nezůstává pozadu. Konkrétně Pantera na to jde velmi zostra.
Roušku už nemusíš mít jenom na puse a nose. A ty gumový rukavice taky už nemusíš nosit jenom v samoobsluze. Obojí můžeš mít na tričku. Konkrétně na tričku od Pantery, která bleskurychle navrhla a vyrobila limitovanou edici triček Vulgar Display of Power. Pod drsný obrázek, na kterém se pěst v gumové rukavici tvrdě opírá do tváře v roušce, připojila text ze svého nestárnoucího hitu "Walk".

Slovy "Be yourself, by yourself, stay away from me" tak výstižně reflektuje současné dění. V neposlední řadě se jimi ohlíží do počátku druhé dekády své existence, kdy v sestavě působil zesnulý bubeník Hellyeah a také producent Vinnie Paul.

Pro ortodoxní fanoušky těchto metalových mohykánů povinnost. Nemeškejte a zamiřte rovnou na jejich stránky, kde si tričko pořídíte za $30 a celých $12 z této sumy poputuje nadaci MusiCares Covid-19 Relief Found, která pomáhá muzikantům postiženým Covidem-19.

 

Pantera - Walk (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení