Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: Nové album Nickelback aspituje na desku roku

RECENZE: Nickelback se vytáhli, aspirují na album roku

Vydáno: 01.04.2020 10:10 v sekci Fakkerník - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Zcela bez přípravy vypálili kanadští Nickelback do světa novou, v pořadí desátou nahrávku, na níž makali v utajení poslední dva roky.

Album nese název We Save Rock'n'Roll a kapela jím po dlouhých letech, kdy byla často terčem posměchu, zacpává ústa všem odpůrcům. Chad Kroeger a spol. natočili nejlepší desku svojí kariéry a dost možná jednu z nejlepších nahrávek letošního roku. Tohle jsme tedy nečekali, respect guys!

Celé album si můžete poslechnout tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Dave Grohl: „Stále se mi zdá o Nirvaně, zpívat Kurtovy skladby ale nechci“
Dave Grohl: „Stále se mi zdá o Nirvaně, zpívat Kurtovy skladby ale nechci“ Od roku 1994 je neodmyslitelnou součástí Foo Fighters a s kapelou odjel stovky a stovky koncertů. Sny o vystupování s Nirvanou ho ale stále provázejí. I po více než čtvrtstoletí. čtěte zde
Vydáno: 27.01.2021 20:30 v sekci Fakkerník
PÁTEČNÍ BORDEL (15): Wardruna, You Me At Six, Lighthouse Keeper, Up!Great
PÁTEČNÍ BORDEL (15): Wardruna, You Me At Six, Lighthouse Keeper, Up!Great Norská Wardruna se po třech letech vytáhla s fenomenálním albem, pro které se jen těžce hledají dostatečná superlativa. Dále jsme zaostřili na novinky dvou domácích partiček: debutujících Lighthouse Keeper a ostřílených Up!Great.... čtěte zde
Vydáno: 26.01.2021 15:30 v sekci Fakkerník
Corey Taylor vzkazuje: „Jakmile budu moct, nechám se očkovat“
Corey Taylor vzkazuje: „Jakmile budu moct, nechám se očkovat“ Loni vydal první sólovou desku "CMFT", v létě vyráží na turné se Slipknot, které se zastaví 29. července v Praze, a chystá i další muziku. Coreyho Taylora nezastaví nic. čtěte zde
Vydáno: 25.01.2021 11:10 v sekci Fakkerník
22 muzikantů, které jsme v roce 2020 ztratili
22 muzikantů, které jsme v roce 2020 ztratili Rok 2020 byl fakt o ničem, o tom není třeba diskutovat. A ani smrtka si pauzu nedala. Pojďme zavzpomínat na muzikanty, kteří nás vloni opustili... čtěte zde
Vydáno: 24.01.2021 09:20 v sekci Fakkerník
Glastonbury zrušeno i letos. Je festivalové léto v ohrožení?
Glastonbury zrušeno i letos. Je festivalové léto v ohrožení? Druhý rok za sebou byl zrušen prestižní britský festival Glastonbury. "Přes snahy udělat maximum, je jasné, že se nám festival letos nepodaří uskutečnit. Mrzí nás, že jsme vás zklamali," oznámili organizátoři Michael Eavis a Emily... čtěte zde
Vydáno: 22.01.2021 09:50 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Jak to mají Nickelback s hudebním vyznáním? (25.09.2020 10:12 v Novinky)
- VIDEO: Tohle není apríl, Nickelback přitvrzují! (24.08.2020 09:30 v Video)
- VIDEO: Nickelback v karanténě akusticky oprášili svůj největší hit (04.06.2020 16:50 v Video)
- Metallica a Nickelback prý znějí úplně stejně (09.05.2020 10:20 v Fakkerník)
- Nickelback zvažují vydání metalové desky, všichni členové jsou prý pro (03.02.2019 12:00 v Video)
- Corey Taylor vs. Chad Kroeger: drama pokračuje (19.07.2017 17:30 v Novinky)
- Corey Taylor vrací úder Chadu Kroegerovi: Kdo z nás je sexy a kdo škaredý? (23.06.2017 17:30 v Novinky)
- Hejt na Nickelback - level Terminátor (17.02.2017 16:56 v Novinky)
- AUDIO: Dost srandy, Nickelback mají čerstvý track. A peče se nové album (02.02.2017 14:15 v Video)
- Nickelback již nejsou bezdomovci (30.01.2017 19:30 v Novinky)
- Mark Zuckerberg si vystřelil z Nickelback. Chada brání Avril Lavigne (25.12.2016 18:25 v Novinky)
- Opilým řidičům pustíme za trest Nickelback, vyhrožují policajti v Kanadě (03.12.2016 09:05 v Novinky)
- FOTO: Nickelback předvedli povedenou rockovou show i zbytečná gesta (19.09.2016 09:00 v Foto)
- VIDEO: Nickelback osobně zvou na pražský koncert (02.05.2016 16:10 v Video)
- Chade sorry, je to potvrzený... (16.04.2016 14:05 v Fakkerník)
- Nickelback českým fanouškům vynahradí zrušený koncert (07.03.2016 11:00 v Novinky)
- Nickelback ruší turné, nepřijedou ani do Prahy (14.08.2015 14:43 v Novinky)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Út 02.02.
Neck Deep (ZRUŠENO) (MeetFactory, Praha)
Po 12.04.
Parkway Drive, Crystal Lake, Hatebreed (Forum Karlín, Praha)
Čt 22.04.
Annisokay (Rock Café, Praha)
Ne 09.05.
Kublai Khan, Justice for the Damned (Nová Chmelnice, Praha)
St 19.05.
Silverstein (Futurum, Praha)
Čt 20.05.
Nightwish (O2 Arena, Praha)
Pá 28.05.
God Is An Astronaut (Palác Akropolis, Praha)
Ne 06.06.
Palaye Royale (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 08.06.
Billy Talent (Brněnské Výstaviště, Brno)
St 16.06.
Wage War (Futurum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2021 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver